Graf Entreprenør AS

Entreprenørbransjen kan være utfordrende med store volumer og lave marginer. Med prosjekter til flere millioner pågående samtidig er det viktig med god oversikt og kontroll. William Skreosen er daglig leder i Graf Entreprenør, som opererer på hele Østlandet og har avdelinger i Telemark og Vestfold.

Vi anbefaler ofte Frier Accounting til våre samarbeidspartnere og kunder. Vi er trygge på at selskapet har den kompetansen og gjennomføringsevnen som skal til for å gjøre enhver kunde fornøyd.
- Graf Entreprenør AS

Det viktigste for oss er presisjon i rapporteringen, samtidig som at denne rapporteringen er mest mulig «live». Med presis og oppdatert rapportering får vi et godt og riktig bilde av driften, som igjen gir gode premisser for å trimme driften på riktige områder.

Jeg opplever Frier som en seriøs aktør med en kundeorientert holdning. Vi får rask kundebehandling, og opplever at prosessene er fleksible og tilpasset vår hverdag. Kundeservicen er veldig god, vi opplever at Frier setter seg inn i hva som er viktig for vår bedrift. Samtidig som vi får rask respons, og kundeservice ut over normale arbeidstider.

Møt flere av våre referanser Elvebredden Kafè og Mortensen Rørinspeksjon AS