8 gode grunner til å velge skybasert regnskap

Sliter du med å få kontroll på bedriftsregnskapet? Da har vi en god nyhet til deg: Xledger, markedets ledende skybaserte økonomisystem. Med et skybasert regnskap sparer du tid, penger og unødvendig hodebry. I denne artikkelen gir vi deg flere gode grunner til at du bør velge skybasert regnskapsføring.

Tradisjonelle og utdaterte økonomiverktøy kan i verste fall være konkurransehemmende for virksomheten din. Og ikke minst: kostnadskrevende. Er du en av dem som fremdeles jobber i flere systemer, eller sliter med å få løpende oversikt og kontroll? Da kan skybasert regnskap være løsningen for deg.

Vi i Frier Accounting benytter Xledger, markedets ledende skybaserte økonomisystem. Her snakker vi regnskap i sanntid. Med Xledger har du kun ett system å forholde deg til. Siste nytt om bedriftens økonomi er bare noen tastetrykk unna. All informasjon er samlet på ett sted i nettleseren. Du har kontinuerlig tilgang på oppdaterte tall, og kan være trygg på at du tar kvalifiserte beslutninger.

Trenger du flere gode grunner til å vurdere Xledger? I denne artikkelen viser vi deg hvorfor skybasert regnskapsføring er veien å gå for din bedrift.

HVA ER SKYBASERT REGNSKAP?

En skybasert økonomiløsning driftes hos en ekstern leverandør, med egne servere og kommunikasjonsløsninger. I vårt tilfelle bistår vi deg med å få regnskapet ditt opp i Xledger, som er et 100% skybasert ERP-system.

Er du blant dem som fremdeles venter i spenning på månedsrapporten? Det er det ingen grunn til å gjøre lenger lenger. Xledger er tilgjengelig via nettleser på mobil og desktop. Dermed har du kontinuerlig tilgang på oppdaterte tall, uansett hvor du befinner deg.

Det skybaserte økonomisystemet er designet med tanke på automatisering, innsikt og skalerbarhet. Hva betyr det for deg og din bedrift?

 1. Ved å automatisere manuelle arbeidsoppgaver, frigjør du tid som heller kan brukes på faktisk verdiskapning.
 2. Du får tilgang til alle rapporter og analyser i sanntid. Det gjør det enklere å ta kvalitetssikre beslutninger i hverdagen.
 3. Systemet gir deg frihet til å vokse. Du kan enkelt legge til nye forretningsenheter, og implementeringen er rask og forutsigbar.

ER SKYBASERT REGNSKAP RIKTIG FOR DIN BEDRIFT?

Som du kanskje har plukket opp allerede, er det mange fordeler ved å bytte til et skybasert regnskap. Kort oppsummert handler det om å jobbe smartere, kutte kostnader og øke inntjeningen på bunnlinjen.

Gevinstene kan deles inn i to kategorier:

 • Å spare tid, penger og ressurser.
 • Å forbli moderne og fremtidsrettet.

Når bedrifter fremdeles benytter tradisjonelle løsninger for regnskapsføring, handler det gjerne om tid og kapasitet. Vi vet at det å bytte økonomisystem kan være en krevende prosess. Derfor bistår vi i Frier Accounting deg med å gjøre overgangen så knirkefri som mulig. Vi hjelper deg å identifisere hvilke funksjoner du har behov for i Xledger, slik at oppsettet blir så skreddersydd som mulig.

Vi er spesielt opptatte av å synliggjøre hvordan et skybasert regnskap kan gi nettopp deg en enklere hverdag. Er du fremdeles nysgjerrig på hva du vil få ut av skybasert regnskapsføring? Da anbefaler vi at du bruker litt tid på neste avsnitt.

8 GODE GRUNNER TIL Å VELGE SKYBASERT REGNSKAP

Det finnes mange gevinster ved å benytte et skybasert regnskapssystem, men hva er den viktigste for din bedrift? For noen virksomheter frister det mest å slippe det tekniske driftsansvaret for økonomisystemet. Andre setter pris på muligheten til å skalere uten ytterligere investeringer. De fleste trekker frem mobilitet som en uvurderlig og nødvendig oppside i dagens digitale hverdag.

Her har vi samlet 8 gode grunner til å velge Xledger som ditt nye økonomisystem. Hvilke punkter vil gjøre din hverdag enklere?

 1. Alt blir samlet på ett sted:
  økonomi, regnskap, bank, prosjekt, timeføring, utlegg og innkjøp.
 2. Du har alltid siste nytt:
  rapporter og analyser i sanntid gjør det enklere å ta kvalitetssikre beslutninger.
 3. Økonomistyringen blir enklere:
  Fordi du alltid har tilgang på strukturerte regnskapstall, kan du jobbe mer systematisk med økonomistyringen.
 4. Du frigjør tid og sparer penger:
  automatiserte prosesser gjør hverdagen enklere og mer effektiv for alle involverte. I tillegg sparer du virksomheten for kostnader knyttet til drift og oppgraderinger.
 5. Du slipper unødvendige feilskjær:
  du eliminerer feilregistreringer som kan koste dyrt.
 6. Du forblir konkurransedyktig:
  utdaterte og tradisjonelle økonomisystem kan i verste fall være konkurransehemmende for bedriften din. Det slipper du å tenke på med Xledger.
 7. Du blir fullstendig mobil:
  et skybasert regnskapssystem er mindre sårbart og sikrer full mobilitet.
 8. Xledger kan skaleres i takt med bedriftens behov:
  du kan vokse i eksisterende og nye markeder, nasjonalt og internasjonalt, uten å måtte bytte system eller investere store summer.

VI HJELPER DEG MED SKYBASERT REGNSKAP

Er du klar til å få regnskapet ditt opp i en skybasert systemløsning? Vi i Frier Accounting sørger for at overgangen blir både knirkefri og lønnsom. Våre dyktige regnskapsførere og økonomirådgivere bistår kunder i en rekke bransjer over hele Østlandet.

Lurer du på hvordan vi kan gjøre overgangen til et skybasert regnskap så smertefri som mulig? Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud.